Restauranten​

Jul - 3-retters menu

- serveres fra torsdag d. 7. november

Forret

Gravad laks på svensk facon, fersk dildmarineret laks i tynde skiver med dybstegt torskerogn og sennepscreme

​kr. 138,-

Hovedret

Vælg mellem

Pighvar i souffle med let røget bakskuld, spinat og hummersauce

Kr. 328,-

eller

Kalveryg på morkel-cremesauce med gulerødder, selleri og rosmarin

​Kr. 328,-

Hovedretten ledsages af behørig kartoffel og grøn salat

Dessert

Risalamande med soft ice, syltede kirsebær og eau de vie-kirsch

​Kr. 128,-

3 retter kr. 498,-

Champagne Doyard–Mahé 1´er cru Blanc de Blancs, Vertus                per glas kr. 158,-

Champagne ledsaget af lette snacks, chips, saltede mandler og oliven          kr. 178,-

Vinanbefalinger

Kr. glas,- / kr. flaske,-​


​Hvid

2017 Pinot Gris, Vintner's Reserve, Kendall-Jackson, Californien, US   kr. 98,- / 448,-

2021 Bourgogne Aligoté, André Montessuy, Bourgogne, Frankrig        kr. 118,- / 498,-

Rød 

2022 Château Darmagnac, Bordeaux, Frankrig                                          kr. 118,- / 498,-

2017 Marsannay, Pinot Noir, Nicolas Portel, Bourgogne, Frankrig         kr. 148,- / 598,-

Sød

10 års Tawny Port, Taylor's, Douro, Portugal                                                 kr. 98,- / 498,-

Tilvalg

Vine skænket ad libitum til middagen                                                                         kr. 498,-

Kaffe, julegodter, avec eller Bailey’s, velskænket                                                       kr. 98,-

Hyggebar med vin, iskold fadøl, sjusser og enkle cocktails ad libitum i 2 t.      kr. 298,-

Som helt aftenarrangement i op til 7 timer med alt inklusiv, ad libitum          kr. 1448,-

Individuelle arrangementer sammensættes absolut efter jeres ønsker