3 retters konfirmand-menu
Forret, vælg mellem
Rejecocktail 2025 lagt med håndpillede rejer, hvide asparges og Thousand Island
eller
Nye hvide asparges med ramsløgscreme, friséesalat og pinjekerner
Hovedret
Kalvemørbrad stegt som tournedos med forårsgrønt og pikant sauce.
Hertil nye kartofler vendt i persille
Dessert, vælg mellem
Pavlova med mikado af frugt og bær. Hertil vaniljecreme og jordbærsorbet
eller
Mandelkage med rabarber og god vaniljeis
Der medfølger nybagt brød og rørt smør
Pris pr. gæst kr. 398,-
Min. kuverter: 4 stk.
Forretten er tallerkenanrettet og klar til servering. Hovedretten er ligeledes klar til servering - leveres i varmekasser og serveres family style. Desserten er tallerkenanrettet, men I lægger selv sidste hånd på.
Bestilling, se nederst på siden.
Konfirmand-lækkerier
- serveret som buffet eller deleretter alt efter jeres ønsker
Håndpillede rejer med dildmayonnaise og citron
Hvide asparges med smilende æg, rucola og sprødt
Ådal-ørred i tynde skiver med radiser og peberrod
***
Hummerburger lagt i brioche med andalusisk creme
Vitello tonnato på klassisk facon med tun, persille og capers
Vol-au-vent med hanekylling i frikasse og forårsgrønt
Blomkål med chimichurri og brunede nødder
Auberginekroketter med baba ganoush og hummus
***
Rabarbertriffli lagt med hvid chokolade og hindbær
Cannelés, nybagte, gode til kaffen
Der medfølger nybagt brød og rørt smør
Pris pr. gæst kr. 388,-
Min. kuverter: 4 stk.
Alt er frisk tilberedt og anrettet. Vol-au-venten og fyldet varmer I selv i ovnen.
Nemt at have med at gøre således det fint kan håndteres, uden der er en kok til stede - også til mange gæster.
Kan bestilles fra 26. april til 31. maj.
Bestilling afgives på mail gourmand@mefisto.dk.
Angiv, om du selv afhenter eller ønsker levering.
Levering fra kr. 350,- (afhænger af afstand).
Ved levering, husk adresse og leveringstidspunkt.