Restauranten​

Det store påskebord

Fra fredag den 11. april til og med mandag den 21. april tilbyder vi vores store påskebord i to varianter

​Ti lækkerier i fire serveringer

Thysild marineret med rørt karrysalat æbler og peberrod

***

Håndpillede rejer med dildmayonnaise og citron

Ådal-ørred, letrøget, i tynde skiver. Hertil røræg og purløg

Hvide slikasparges i vinaigrette med urter og milde capers

Rødspættefileter, dybstegte. Hertil klassisk håndlavet remoulade

***

Tarteletter med fyld af hanebryst i frikasse

Lammefrikadeller med cremet stuvet spinat og rødbeder

Dansk landskinke med klassisk kartoffelsalat

Mefistos rullepølse med persille. Hertil sky og karse

***

Rabarbertriffli lagt med creme, vanilje og crunch

​​

Kr. 398,-

​Fem påskelækkerier i tre serveringer

Håndpillede rejer med dildmayonnaise og citron

Hvide slikasparges i vinaigrette med urter og milde capers

***

Rødspættefileter, dybstegte. Hertil klassisk håndlavet remoulade

Tarteletter med fyld af hanebryst i frikasse

***

Rabarbertriffli lagt med creme, vanilje og crunch

​​

Kr. 348,-

Det er også muligt at bestille det store påskebord hjem til jer selv.

Læs mere hér