Fra fredag den 11. april til og med mandag den 21. april tilbyder vi vores store påskebord i to varianter
Ti lækkerier i fire serveringer
Thysild marineret med rørt karrysalat æbler og peberrod
***
Håndpillede rejer med dildmayonnaise og citron
Ådal-ørred, letrøget, i tynde skiver. Hertil røræg og purløg
Hvide slikasparges i vinaigrette med urter og milde capers
Rødspættefileter, dybstegte. Hertil klassisk håndlavet remoulade
***
Tarteletter med fyld af hanebryst i frikasse
Lammefrikadeller med cremet stuvet spinat og rødbeder
Dansk landskinke med klassisk kartoffelsalat
Mefistos rullepølse med persille. Hertil sky og karse
***
Rabarbertriffli lagt med creme, vanilje og crunch
Kr. 398,-
Fem påskelækkerier i tre serveringer
Håndpillede rejer med dildmayonnaise og citron
Hvide slikasparges i vinaigrette med urter og milde capers
***
Rødspættefileter, dybstegte. Hertil klassisk håndlavet remoulade
Tarteletter med fyld af hanebryst i frikasse
***
Rabarbertriffli lagt med creme, vanilje og crunch
Kr. 348,-
Det er også muligt at bestille det store påskebord hjem til jer selv.
Læs mere hér