Forret
Mørk oksebouillon, under låg, med havfrisk fisk og aroma af hummer
kr. 158,-
Hovedret
Vælg mellem
Torskeryg på selleripuré med kålskud og let sauce på citrus
Kr. 328,-
eller
Dådyrkølle med fyldt sauce, rød endive og æblecreme
Kr. 328,-
Dessert
Pære med chokolade-cremeux og mang-softice
Kr. 128,-
3 retter kr. 498,-
Vinanbefalinger
Kr. glas,- / kr. flaske,-
Hvid
2020 Pinot Blanc Tradition, Pfaffenheim, Alsace, Frenkrig kr. 98,- / 448,-
2021 Weissburgunder, Röderswald, Weingut KOPP, Baden, Tyskland kr. 158,- / 648,-
Rød
2022 Château Darmagnac, Bordeaux, Frankrig kr. 118,- / 498,-
2017 Marsannay, Pinot Noir, Nicolas Portel, Bourgogne, Frankrig kr. 148,- / 598,-